VISAR 1-24 (598)1 2 3 ... 25 Sista 100 per sida

Etiketter för alla ändamål – etiketter på rulle, transportetiketter och klistermärken

Detta är en samlingskategori för alla våra olika etiketter. Vi erbjuder ett brett utbud av etiketter, transportetiketter, fraktetiketter, förpackningsetiketter, klistermärken, självhäftande papper och relaterade produkter till bra priser. Med ett brett utbud av olika mått och egenskaper hittar du alltid vad du behöver för din etikettskrivare, oavsett modell, märke eller storlek på skrivaren. Vi har sortiment för allt från vanliga termoskrivare, till etikettskrivare med färgband eller vanliga A4-skrivare. Använd filtren nedan för att hitta just den etikett du söker. Söker du efter en etikett eller ett mått du inte hittar i vårt utbud? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta en lösning. Har du en Zebra GK420d? Klicka på länken för att se ett urval av lämpliga etiketter för GK420d och andra liknande skrivare såsom ZD420d och ZD220d.

Etiketter av olika storlekar

Etiketter kan ha många olika benämningar, förkortningar och förpackningar. För att göra det lite enklare har vi summerat det viktigaste i artiklarnas namn. Trots det kan vissa ord vara lite kryptiska för den oinsatte. I listan nedanför ser du vad orden betyder. För en mer komplett guide över etiketter och kvittopapper, samt en mer djupgående begreppsöversikt, se vår etikett- och kvittoguide.

Etiketternas mått anges alltid i Bredd x höjd Ø hylsans innerdiameter om inte annat anges (ibland utlämnas hylsans innerdiameter). Hylsans innerdiameter är viktig att känna till för att avgöra om rullen passar i skrivaren.

11 x 11 Ø 11 mm = Bredd x Höjd (på etiketten), Ø = rullens innerdiameter (kärnan)
DT = direkttermo (etiketter som inte kräver något färgband)
TT = termotransfer (etiketter som kräver att din skrivare har ett färgband)
Perf. = perforering mellan etiketter
Avdragbart lim = etiketten har ett lim som gör den avdragbar
rle = rulle
kärna = hålet i mitten på rullen

Har du svårt att hitta en passande etikett? Är det för många etiketter att välja bland? Mejla, ring eller chatta med oss ​​så kan vi hjälpa dig att hitta rätt etikett. Klicka här för att se alla våra etiketter på rulle.