Om oss

butikskassa.com är en mötesplats för alla företag inom Sverige som håller på med kontanthantering. Vi är ett fristående företag som samarbetar med olika distrubutörer och tillverkare inom POS-branchen i Sverige. Vi säljer kassasystem och kassaregister med tillhörande kringutrustning till bl.a. salonger, butiker och restauranger över hela landet.

Vi hyr ut kassaregister för evenemang, mässor eller över säsong i hela landet. Vi tar hand om allt, kundanpassar kassan, sköter transport till er, anmäler och avanmäler till Skatteverket samt finns tillgängliga för support under hyrtiden.

Vi har även lång erfarenhet när det gäller fysisk värdeförvaring. Vi har goda kontakter med Sveriges ledande tillverkare och distrbutörer av alla former av värdeskåp. Vi har genom dessa kontakter möjlighet att erbjuda dessa produkter till de bästa priserna.

butikskassa.com ägs och drivs av PARMAB Sverige AB. Vi arbetar över hela Sverige med huvudkontor i Örnsköldsvik. Företaget startades 2003. Vår målsättning är att tillgodose kundens krav på funktion, kvalité, support och pris. 

Sedan 2003 har vi varit aktiva och verkat i branschen för kassaregister, säkerhetskåp och tillbehör. Genom åren har vi sakta vuxit med ett enkelt motto, "En glad kund är en bra kund". Konkurrenskraftiga priser och bra produkter är grunden för vår verksamhet. Det är resultatet av över 10 år i branschen.