Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (40)1 2 Sista 100 per sida

Nyckelskåp

Nyckelskåp är viktiga för verksamheter såsom bilverkstäder, sjukhus, bilhandlare, hotell, bilmekaniker och fastighetsbolag, där säker förvaring av stora nyckelmängder är viktigt. Försäkringsbolagen ställer ibland ett krav på att nycklarna måste förvaras i säkerhetsklassade nyckelskåp som är klassade enligt SS 3492. Av denna anledning har säkerhetsklassade nyckelskåp blivit mycket vanliga i verksamheter som vill försäkra sig om att nycklarna kan förvaras tryggt och säkert.

Hitta rätt nyckelskåp för ditt behov

Nyckelskåp kommer i många olika former och storlekar. För den vanlige vardagsanvändaren är det inte säkert att nyckelskåpet behöver vara säkerhetsklassat – då räcker det ofta med ett oklassat nyckelskåp för förvaring av mindre nyckelmängder i ett lättare och mindre skåp. I vissa fall ställer försäkringsbolagen i Sverige ett krav på att verksamheter med storskalig nyckelhantering, framför allt bilhandlare, sjukhus, bilmekaniker, biluthyrare, hotell, bilverkstäder och fastighetsbolag, förvarar sina nycklar i säkerhetsklassade nyckelskåp med klassningen SS3492. Självklart erbjuder butikskassa.com både klassade och oklassade nyckelskåp. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!

Nyckelskåp i olika storlekar

Nyckelskåp finns anpassade för alla möjliga verksamheter och behov – allt från små nyckelskåp, stora nyckelskåp, nyckelskåp med många krokar, nyckelskåp med elkodlås eller nyckellås, samt i form av nyckelgömmor, som är till för att förvara enbart en handfull nycklar direkt utanför dörren. Butikskassa erbjuder även så kallade nyckelkassetter, ramar med nyckelkrokar, som sedan monteras i klassificerade säkerhetsskåp för att göra om dem till nyckelskåp. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss!