Kassaprogram

Ett kassaprogram är ett program som installeras på din dator, som är godkänt för att användas vid försäljning i Sverige, precis som ett vanligt kassaregister. Kassaprogram brukar ofta användas på så kallade POS-datorer, datorer med pekskärm som är anpassade för användning i butiker och vid försäljning. Kassaprogram är oftast baserade på löpande månadslicenser. På denna sida hittar du ett urval av populära kassaprogram som täcker de flesta behoven, inklusive kassaprogram med kortintegration och kassaprogram för integration med webbshop. Kom ihåg att du behöver en kontrollenhet och en kvittoskrivare till din dator om du använder ett kassaprogram. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Kassamjukvara

Om du använder ett PC-baserat kassasystem så måste du ha ett kassaprogram för att kunna hantera försäljning och betalningar. På många sätt är PC-baserade kassaprogram betydligt mer flexibla och kraftfulla än den kassamjukvara som finns i vanliga kassaregister, och kassaprogram som EasyCashier, ISUPOS och VIMPOS kommer med en rad funktioner som t.ex. gör hantering av större verksamheter betydligt enklare, med allt från lagerhantering till stöd för presentkort, snabbknappar, stöd för flera organisationsnummer, till kundregister och möjlighet att koppla ihop flera PC-kassor på ett nätverk.

Kassaprogram till PC ger dig dessutom möjligheten att ändra och hantera knappar i mycket högre grad än ett traditionellt kassaregister, och ger dig enkelheten och flexibiliteten av en touch-skärm i din verksamhet.

Vårt utbud av kassaprogram täcker alla möjliga behov, från kassaprogrammets basutbud, till mer avancerade funktioner, till kortintegration och webbshopsintegration. Kassaprogrammen är dessutom lätta att hantera och är utvecklade för hög användarvänlighet.

Vilket kassaprogram blir bäst för mig?

Ibland kan det vara svårt att avgöra exakt vilket kassaprogram som blir bäst för just dig. Använder du dig av kortbetalning/kortterminaler i din verksamhet kan kassaprogrammets möjlighet att integreras med kortterminaler vara av stor vikt. Beroende på kassaprogram kan du välja mellan integration av NETS, Verifone PayPoint, SEPA, Point Xenta, Babs Paylink, integration med ekonomiprogrammet Visma, samt möjlighet till delad kortbetalning och annat.

Driver du en webbshop kan det vara bra att titta på integration av ert kassaprogram med er webbshop - den funktionaliteten finns naturligtvis att välja på i vårt utbud.

Behöver du mer hjälp eller har vidare funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt via chatten, telefon eller mejl!