Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (26)1 2 Sista 100 per sida

Säkerhetsskåp

Säkerhetsskåp är kassaskåp speciellt framtagna med starkt stöldskydd i åtanke. Säkerhetsskåp passar vid förvaring av vapen, cigaretter, nycklar, mediciner, mm., och är klassificerade enligt den svenska standarden SSF 3492. Försäkringsbolagen godkänner oftast en kontantförvaring på 1 basbelopp i SSF 3492-klassade säkerhetsskåp. Säkerhetsskåp kommer i olika utformningar för många olika syften. Klassificerade nyckelskåp har t.ex. samma stöldskyddsklassning som säkerhetsskåp, och därför kan man bl.a. införskaffa ett rent säkerhetsskåp och helt enkelt montera en nyckelkassett i skåpet, och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav på säker nyckelförvaring. Vissa säkerhetsskåp går att rymma med bl.a. nyckelramar, hängmappsramar, laptophållare, småfack och annat. Har du frågor? Kontakta gärna oss!

Stöldskyddade säkerhetsskåp enligt SS3492

Säkerhetsskåp har breda användningsområden, och många andra skåptyper med stöldskydd är tekniskt sett klassificerade som säkerhetsskåp – detta gäller bl.a. klassificerade nyckelskåp och dator-/serverskåp. Förutom pärm- och dokumentförvaring används säkerhetsskåp också som förvaringsskåp för tobaksvaror. Dessa kallas i folkmun tobaksskåp, och kan i vissa fall ha ett annat utförande för hyllorna (t.ex. sluttande hyllor med kanter) som underlättar vid visning av produkterna i en butik.

Säkerhetsskåp i olika former

Butikskassa har ett brett sortiment av säkerhetsskåp i olika utformningar och storlekar. Safir-serien erbjuder mångsidiga säkerhetsskåp med plats för en rad tillbehör, bl.a. nyckelramar, nyckellister, laptophållare, dörrboxar, småfack, extra hyllplan och hängmappsramar. Vi erbjuder även säkerhetsskåp med elkodlås, säkerhetsskåp med dubbeldörrar och säkerhetsklassade laptopvagnar.