VISAR 1-24 (65)1 2 3 Sista 100 per sida

Kvittoskrivare

Här hittar du ett brett utbud av kvittoskrivare för alla dina behov. Kvittoskrivare för iZettle, kvittoskrivare med olika anslutningsmöjligheter, handhållna och mobila kvittoskrivare, trådlösa kvittoskrivare och mycket annat. Vi erbjuder både kvittoskrivare till kassasystem samt bongskrivare och köksskrivare för restaurang, kvittoskrivare med Bluetooth, LAN-anslutning och skrivare med WiFi. Kontakta gärna oss om ni har några frågor.

Kvittoskrivare för iZettle

Vi har flera modeller av kvittoskrivare som fungerar med iZettle på olika plattformar. Oavsett om du har iPad, iPhone, Android, Windows eller Mac finns en skrivare som passar.

Skillnaden mellan de olika kvittoskrivarna är ofta hur snabbt de skriver ut och vilka kopplingar som finns. USB, LAN, WLAN (WiFi) och Bluetooth (blåtand) är de moderna och mer vanliga kopplingar som används idag, men även seriell (RS232) koppling används på många skrivare.

Trådlös kvittoskrivare för iZettle

För iPad, iPhone och Android är det viktigt att kvittoskrivaren hanterar en trådlös koppling. Det sker antingen genom WLAN eller blåtand. Extra viktigt för kvittoskrivare till iPad och iPhone är funktionen av Airprint om det är över WLAN, det fungerar även med blåtand. Söker du en bra kvittoskrivare för iZettle är en beprövad skrivare Star TSP654iiBi. Har du några funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss.

Skillnader mellan olika kvittoskrivare

Vill du veta mer om metoden för utskrift och hur den skiljer sig mellan skrivare? Vi har skrivit en enklare guide som förklarar skillnaden mellan termoskrivare och termotransfer.