Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅

Arkivskåp

Här hittar du ett brett sortiment av arkivskåp för förvaring av pappersdokument i form av t.ex. pärmar eller mappar. Arkivskåp är testade för mellan 60 och 120 minuters brandskydd i ca. 1000°C värme, och finns att köpa både i lateralform och i klassisk staplad, vertikal form. Arkivskåp är vanliga i kontorsbyggnader hos företag, föreningar, statliga och kommunala inrättningar, myndigheter, mm. Där är kravet högt på säker förvaring av viktiga pappersdokument, bokföringshandlingar, avtal och kontrakt.

Välj rätt arkivskåp

Arkivskåp är en form av brandklassade dokumentförvaringsskåp, vanligtvis för förvaring av pärmar, hängmappar eller andra typer av pappersdokument. Arkivskåp är mycket vanliga i kontorsbyggnader, hos företag, kommuner, statliga myndigheter och andra offentliga förvaltningar, där förvaring och skydd av viktiga pappershandlingar, bokföringsakter, avtal, kontrakt och andra typer av dokument är av högsta vikt. Arkivskåpen brandklassas för skydd mot brand i mellan 60 och 120 minuter vid ca. 1000°C.

Arkivskåp i olika utformningar

Skåpen finns i olika storlekar och utformningar. Vare sig det handlar om enskilda hurtsar med hjul, om höga skåpstaplar eller om praktiska lateralskåp, så täcker vi ditt behov! Butikskassa erbjuder även arkivskåp med elkodlås eller nyckellås, beroende på ditt krav. Har du några frågor? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!