VISAR 1-24 (48)1 2 Sista 100 per sida

iZettle & Zettle kassaregister

iZettle (idag kallat Zettle by PayPal) kan användas som både en betalapp och som ett heltäckande kassaregister, och har sina fördelar beroende på vilken verksamhet du har. För ett litet företag med enkla behov kan iZettle som kassaregister räcka, med komplement av surfplatta (iPad), kortläsare (iZettle-dosa), kvittoskrivare, kassalåda och en hållare för surfplatta. Du behöver också registrera en företagsanvändare hos iZettle som du använder när du loggar in från appen.

Är kassaregistret för iZettle & Zettle godkänt av Skatteverket?

Ja, iZettle är godkänt och hjälper dig med registreringen hos Skatteverket, när den är färdig får du en klisterlapp i brevlådan med en kontollkod som visar att du har ett kassaregister som uppfyller kraven av Skatteverket.

Räcker iZettle & Zettle som kassaregister för mig?

Om ditt företag eller butik har ett litet sortiment, kanske du inte hanterar många betalningar med kort eller inte har kunder som köar för att betala. Då kan iZettles kassaregister passa din verksamhet. Läs gärna kom igång-guiden för iZettle, för mer information.

Vad gör jag om iZettles eller Zettle kassaregister inte räcker?

Upplever du att iZettle som kassaregister blir för trögt att jobba med, eller kanske utvecklas företaget på ett sätt där kassaregistret inte längre passar? Händer det, kan du vanligvis återanvända kassalåda och eventuellt skrivare.

Hur kommer jag igång med iZettle eller Zettle?

Ser du att iZettle är ett kassaregister som passar din verksamhet rekommenderar vi att du börjar med att registrera en företagsanvändare hos iZettle och laddar ner appen (om du har en platta idag). Kortläsaren beställer du av iZettle efter du registrerat dig.

För rätt tillbehör, läs vår guide och hitta passande skrivare, kassalåda och hållare till iZettle. Tillbehören kan du beställa direkt här i webbutiken. De vanligaste tillbehören till iZettle är kvittoskrivare, kassalåda, streckkodsläsare och en hållare för surfplatta Saknar du information eller har du funderingar, skicka ett meddelande på chatten, skicka ett mail eller använd kontaktformuläret så återkommer vi.