Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅

Hängmappsskåp

Hängmappsskåp används för att skydda pappersdokument i form av t.ex. hängmappar och pärmar vid brand i upp till 60, 90 eller 120 minuter beroende på brandklassning. Hängmappsskåp har kommit att bli mycket populära tack vare den utrymmessparande designen och enkelheten med att organisera dokument i hängmappsskåp. Hängmappsskåpen finns att köpa både i staplad vertikalform, eller som lateralskåp där hängmapparna hänger i sidled, för att spara utrymme längs väggarna i kontorslokalen.

Hitta rätt hängmappsskåp

Hängmappsskåpen är brandklassade för skydd av pappersdokument i mellan 60 och 120 minuter vid ca. 1000°C. Hängmappsskåp är mycket populära i kontorslokaler hos företag, föreningar, kommunala och statliga organisationer och andra verksamheter där hantering av t.ex. viktiga pappersdokument, avtal, bokföringsdokument och kontrakt innebär att dokumenten måste kunna förvaras tryggt och brandsäkert.

Hängmappsskåp för olika krav

Butikskassa erbjuder hängmappsskåp för olika behov – allt från enskilda hängmappshurtsar med hjul, klassiska vertikalskåp och praktiska lateralskåp, där mapparna hängs i sidled och sparar plats längs väggarna. Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.