Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅

Sedelboxar och rånskyddsboxar

Höj skyddet och säkerheten för dig och personalen genom bättre hantering av kontanter. En sedelbox för deponering av kontanter, eller en tidsstyrd rånskyddsbox, gör kontanthanteringen tryggare och minskar stöldbegärligheten. Sedelboxarna finns i flera modeller och utföranden. Samtliga av våra sedelboxar kan förankras. Vi erbjuder sedelboxar med både kodlås och nyckellås, boxar med dubbla fack, växelboxar, mm.

Skydda kontanter i en sedelbox

Sedelboxar, ibland kallade deponeringsboxar eller rånskyddsboxar, används ofta av verksamheter där kontanthanteringen lätt kan bli stor, eller där stora valörer förekommer ofta. Sedelboxarna är utrustade med ett inkast (vanligtvis 10 mm i tjocklek) för deponering av allt från dagskassa, sedlar och mynt, till pappersdokument och kuvert. Vissa sedelboxar har en tidsstyrd öppningsmekanism som fördröjer öppningen av skåpet, vilket minskar stöldbegärligheten och gör det svårare för tjuvar att snabbt komma undan med stora kontantmängder. Sedelboxarna levereras med en deponeringsväska eller låda, där det deponerade materialet hamnar. Väskan kan sedan flyttas till en avräkningsplats när dagen är slut.

Sedelboxar i olika former

Vi erbjuder en rad sedelboxar i olika utformningar för olika behov, bl.a. sedelboxar med elkodlås, sedelboxar med tidsfördröjning, sedelboxar med dubbla inkast, liggande, extra djupa sedelboxar och växelboxar med växellådor och fack för myntrullar. Har du frågor? Kontakta gärna oss!