Pris
5.465 kr156.290 kr
VISAR 1-24 (47)1 2 Sista 100 per sida

Handdatorer & ruggade smartphones

Här hittar du handdatorer och ruggade smartphones som är ämnade för användning av företag inom bl.a. logistik och industri. Handdatorer är idag vanliga inom framförallt logistikbranschen och hos fraktbolag, men blir också allt vanligare inom lagerhantering, magasin, produktion och tillverkning, och inom handeln. Är du ute efter en specifik handdator med funktioner som du inte hittar i vår webbshop? Kontakta gärna oss så hjälper vi er.

Handdatorer för alla ändamål

Handdatorer har länge används flitigt inom transportindustrin och logistikbranschen, där handdatorn har en integrerad streckkodsläsare som gör det enkelt för personalen att registrera inkommande och utgående försändelser genom att scanna streckkoden direkt på terminalen. Pekskärm gör det även möjligt för mottagare att skriva under leveranser, och inbyggd kamera gör det ofta möjligt för personalen att registrera och dokumentera skador på paket. Vi erbjuder handdatorer och terminaler med inbyggd kamera och streckkodsläsare, och som levereras med Android som operativsystem, vilket gör det möjligt för just ditt företag att installera er app på terminalen.

Handdatorer med tangentbord

Många handdatorer levereras idag med fysiska tangentbord, vilket förenklar manuell inmatning av t.ex. sändningsnummer, kolli-ID, artikelnummer och annat i olika lager- eller logistiksystem. Vissa handdatorer är utrustad med alfanumeriskt tangentbord som innehåller både bokstäver och siffror, medan andra enbart har ett numeriskt tangentbord för siffror. Vad som passar bäst för dig beror på din verksamhet.

Handdator med pistolgrepp

Många handdatorer används nästan uteslutande för att scanna streckkoder, och levereras därför ofta med inbyggt pistolgrepp för att förbättra ergonomin för personalen och göra det smidigare att scanna streckkoder. De flesta av våra handdatorer har även stöd för pistolgrepp som tillbehör.