Sortera efter
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅

Medicinskåp

Här hittar du vårt sortiment av medicinskåp i olika storlekar och utformningar. butikskassa.com erbjuder en rad medicinskåp för många olika användningsområden. Allt från medicinskåp med dubbeldörrar, för uppdelad förvaring mellan sjuksköterska och patienter, medicinskåp med elkodlås, medicinskåp med flyttbara hyllor och annat. Kontakta gärna oss vid frågor eller funderingar.

Medicinskåp med kodlås, nyckel, enkel & dubbeldörr

Vi har medicinskåp för vård, patient- och egenvård. Våra medicinskåp finns i flera utföranden för variation i både säkerhet och funktion. Alla skåp är låsbara, och vi har allt ifrån medicinskåp där kodlås är nödvändigt för arbetsplatsen, till enklare medicinskåp med flera huvudnycklar, till skåp med flera dörrar där t.ex. patienter kan få ett eget medicinskåp.

Vilket medicinskåp passar dig?

Du funderar säkert på vilket medicinskåp som passar dig. Ibland är det små saker som avgör. Här är några frågor vi brukar ställa för att klargöra beslutet.

- Om medicinskåpet ska användas av flera personer, behövs flera nycklar?
- Om medicinskåpet ska vara offentligt men tillgängligt, vill du undvika nycklar och istället skaffa kodlås?
- Är medicinskåpet personligt men bara tillgängligt av servicepersonal?
- Ska andra värdeföremål förvaras i skåpet som kräver ett extra lager av säkerhet?

Har du flera frågor eller funderingar kring våra medicinskåp, ta kontakt med oss via mail eller chatt och förklara dina behov.