Kontanthantering

Med kontanthanteringsmaskiner snabbar du på kontanthanteringen i din verksamhet och minskar felräkningar, samt undviker den mänskliga faktorn. Kontanthanteringsmaskiner kan innebära allt från myntbrickor till sedelräknare, till mynträknare, sedeldetektorer och myntvågar eller myntsorterare. butikskassa.com täcker dina behov. Självklart klarar våra kontanthanteringsmaskiner de nya svenska mynten och sedlarna! Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Olika typer av kontanthantering

Att hantera olika typer av kontanter kan i vissa verksamheter bli ett oerhört tidskrävande och mödosamt arbete. I dagens digitala samhälle blir dessutom kontanthanteringen ofta separat från andra arbetsområden - och då är det viktigt att den kontanthantering som trots allt måste göras, kan göras så effektiv som möjligt.

butikskassa.com erbjuder allt från myntbrickor till sedeldetektorer, till myntsorterare för mynthantering, mynträknare och sedel- och myntvågar, allt för att göra hanteringen av kontanter snabb och effektiv. Självklart har vi också utrustning för att hantera de nya sedlarna och valörerna som introduceras i Sverige i oktober 2015!

Alla produkter för de nya svenska sedlar finns samlade här.

Har du några frågor? Kontakta oss via chatten, telefon eller mejl!