butikskassa.com

Snabba leveranser

Utkörning eller ombud

Stort utbud

Alla stora leverantörer

Säker betalning

Kort, faktura eller dela upp

Bra support

Ring, chatta eller mejla

Butikskassa hjälper dig

Du har säkert funderingar inför ditt köp, och vi på butikskassa.com vet att det är inte så lätt alla gånger. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och att du får hjälp vid frågor eller problem. En butikskassa är något som ska tjäna sig i flera år, där valet av utrustning ibland behöver vara enkelt och ibland lite mer komplicerat beroende på verksamhet.

Butikskassans viktiga delar

Förutom själva kassan är även den "svarta lådan" (kontrollenheten) viktig så att Skatteverket kan göra kontroller. Saknas kontrollenheten kan Skatteverket ge böter. Alla våra butikskassor har den "svarta lådan", och vi hjälper dig även med registreringen till Skatteverket.

Ett kassasystem kan också ha olika tillbehör. En komplett butikskassa ska ha (förutom själva kassaenheten) en kvittoskrivare, en kassalåda och "svart låda". Beroende på vilket kassasystem du väljer kan allt vara sammansatt i ett enda paket, eller så är t.ex. kassalåda och kvittoskrivare fristående.

Titta gärna närmare på våra säkerhetsskåp också, vi erbjuder en stor bredd för att täcka ditt behov – allt från nyckelförvaring till klassificerade och brandskyddade skåp för viktiga dokument, medicin, värdesaker och annat.

Vi hjälper dig hela vägen för att hitta rätt butikskassa, etiketter eller säkerhetsskåp. Med många års erfarenhet från olika branscher har vi bra koll på vad som behövs. Ring eller kontakta oss via mejl eller chatt om du har några frågor!