Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss via telefon på 010 10 10 681 (öppet 9-17, lunchstängt 12-13), via chatten, via mejl på info@butikskassa.com, eller via vårt kontaktformulär.

Butikskassa hjälper dig

Du har säkert funderingar inför ditt köp, och vi på butikskassa.com vet att det är inte så lätt alla gånger. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och att du får hjälp vid frågor eller problem. En butikskassa är något som ska tjäna sig i flera år, där valet av utrustning ibland behöver vara enkelt och ibland lite mer komplicerat beroende på verksamhet.

Butikskassans viktiga delar

Förutom själva kassan är den "svarta lådan" viktig så att Skatteverket kan göra kontroller. Saknas den kan Skatteverket ge en böter på 10 000 kr. Alla våra butikskassor har den "svarta lådan", vi hjälper dig även med registreringen till Skatteverket.

Sedan finns det olika tillbehör. En komplett butikskassa ska ha (förutom kassaenheten) en kvittoskrivare, kassalåda och "svart låda". Beroende på vilken utrustning du väljer kan allt vara sammansatt eller så är t.ex. kassalådan fristående.

Titta gärna närmare på våra säkerhetskåp också, vi erbjuder en stor bredd för att täcka ditt behov - allt till att gömma eller förvara nycklarna till IP-klassade skåp för dokument och medicin.

Vi hjälper dig hela vägen för att hitta rätt butikskassa eller säkerhetskåp. Med många års erfarenhet från olika branscher har vi bra koll på vad som behövs. Ring eller kontakta oss via mejl om du har några frågor!