HYRKÖP

Räkna ut din månadskostnad!


Hyrköp upp till 5 år med låg ränta.

Din månadskostnad

2 år

3 år

4 år

5 år

Hyrköp gör vi i samarbete med Wasakredit.

Stäng

NYHETSBREV


BETALA MED

Välj hur du vill se priserna.

Streckkodsläsare

Vi hjälper dig hitta rätt streckkodsläsare för ditt ändamål. Med ett stort utbud i flera modeller för flera miljöer finns det anpassningar och tekniker för olika tillfällen. 

Vilken streckkodsläsare är rätt för mig?

Vilken streckkodsläsare man faktiskt behöver kan variera beroende på användningsområde och de streckkoder man tänker skanna. Det första vi brukar fråga våra kunder är vilken typ av streckkod de behöver kunna läsa. Tänker du skanna vanliga, traditionella 1D-streckkoder så räcker det ofta med en enklare laserscanner. Om du även vill kunna skanna t.ex. QR-koder så behöver du en 2D-skanner. Behöver du en trådlös streckkodsläsare? Behöver du ett stativ till din streckkodsläsare? Har du stora och bulkiga varor? Kontakta gärna oss om du har frågor eller funderingar så hjälper vi dig!

Streckkodsläsare med sladd

Streckkodsläsare, 1D, USB, Datalogic QW2100
Datalogic QW2100 är en enkel och prisvärd streckkodsläsare som framtagits specifikt med vanliga standardstreckkoder i åtanke. Scannern är perfekt för t.ex. handel, inom tillverkning/produktion och i bank- & finanssektorn. Scannern klarar av att läsa även reflekterande ytor som t.ex. mobilskärmar.
1 195:-1 735:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Datalogic Touch TD1100
TD1100 är en prisvärd 1D-streckkodsläsare från Datalogic, där enkelhet och pris satts i första rummet. Denna handhållna scanner kopplas med USB-kabel till din dator, och fungerar utmärkt för t.ex. handel, lager, och verkstad. Praktisk hållare medföljer i paketet.
745:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Seriell, Honeywell Eclipse 5145
Kompakt, handhållen laserscanner för alla vanliga streckkoder. Eclipse 5145 från Honeywell är en kraftfull handhållen, linjär streckkodsläsare för vanliga standardstreckkoder. Med ett kompakt hölje och möjlighet till både seriell (RS232) och USB-anslutning blir Honeywell Eclipse 5145 ett bra alternativ för typiska streckkoder.
995:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Metapace S-1
Tack vare det låga priset och den enkla Plug'N'Play-installationen passar den utmärkt för många olika verksamheter: gift shops, butiker, smyckeshandel och mycket annat. Inga drivrutiner krävs och den intuitiva designen gör att vem som helst kan lära sig använda den på direkten.
1 035:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, med stativ, Metapace S-62
För dig som behöver en 2D-scanner men oroar dig för priset, så är Metapace S-62 det perfekta alternativet! Metapace S-62 innehåller den senaste streckkodstekniken och är en utmärkt investering för framtiden, med ökad effektivitet och ett brett spektrum av användningsområden jämfört med andra streckkodsläsare. Metpace S-62 läser alla vanliga 1D-streckkoder, alla 2D-streckkoder, alla vanliga postkoder, PDF-koder och staplade koder.
1 735:-2 290:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Seriell, med stativ, för Casio kassaregister, Opticon PR-3201
Denna fina streckkodsläsare har vi provat ut för att fungera bra tillsammans med Casio kassaregister. Den finns både med USB-anslutning och med seriell (RS232) anslutning. Kan även användas som presentationsskanner i stativet.
1 780:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Glancetron 2009
Glancetron 2009 är en utmärkt förstagångsskanner för mindre verksamheter, som erbjuder bra 1D-streckkodsläsning till ett billigt pris. Placera scannern över streckkoden och tryck sedan på avtryckaren på undersidan av läsaren. Scannern avkodar streckkodens information och skickar det till datorn.
910:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, Zebra DS2208
Snygg streckkodsläsare för 2D-koder till ett billigt pris. Med Zebra DS2208 får du Zebras oslagbara kvalité till ett billigt pris. Med DS2208 täcker du av en rad branscher i en enda skanner: handel, logistik, sjukvård och lager, DS2208 grejer det! Läser alla förekommande 1D- och 2D-koder, från papper till plast till datorskärmar eller små displayer.
2 255:-
Presentationsskanner, 1D, USB, Seriell, Datalogic Cobalto CO5330
Snygg flerriktningsscanner som passar utmärkt för en rad verksamheter – allt från handel, till mindre butiker, till dokumenthantering och postverksamhet. Tack vare en inbyggd avtryckarknapp och gummilist går Cobalto CO5330 även att använda som handhållen scanner vid behov, t.ex. på varor som är för stora för att lyfta upp på kassadisken. Roterbart scanningshuvud.
3 245:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Metapace S-61
Om du letar efter en enkel förstagångsskanner med bra prestanda, som är lätt att använda och till ett lågt pris - då är Metapace S-61 en laserskanner för dig! S-61:an är speciellt bra för användningsområden som kräver medelstora skanningsmängder, t.ex. inom handel. Snabb anslutning via USB gör installationen så enkel som det går.
800:-
Streckkodsläsare, 2D, Stativ, USB, Motorola DS4800
Om du värderar snygg och högklassig design i en kraftfull streckkodsläsare för såväl 1D- som 2D-koder – då är Motorolas DS4800 något för dig. DS4800 täcker alla tänkbara streckkodsbehov, inkl. streckkoder bakom film eller tejp och koder på reflekterande ytor som t.ex. mobil- eller datorskärmar. Stativ medföljer. Stödjer presentationsläge.
3 045:-
Streckkodsläsare, för RCH Onda kassaregister
Skanner framtagen speciellt för RCH Onda kassaregister. Skannern klarar alla vanliga linjära 1D-koder. Streckkodsläsaren är IP52-klassade och tål fall mot mark från ca. 4 meter. Den har ett klassiskt, ergonomiskt "pistol"-grepp och är en pålitlig följeslagare tillsammans med ditt Onda-kassaregister.
1 785:-
Streckkodsläsare, Presentationsscanner, 1D, USB, Seriell, Honeywell Orbit 7120
Honeywells praktiska och robusta Orbit 7120 är speciellt framtagen med både högklassig och minimalistisk design i åtanke. Orbit 7120 är en aggressiv, flerriktningsscanner för linjära 1D-streckkoder. Scannern kan också lyftas upp och användas för att skanna t.ex. större varor som inte kan lyftas upp på kassadisken.
2 695:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, Seriell, Datalogic QuickScan QD2430
Datalogic QuickScan QD2430 är en handhållen 1D- och 2D-scanner till rekordpris. QD2430 är ett utmärkt alternativ för de som behöver uppdatera sig till en 2D-kompatibel streckkodsläsare för t.ex. QR-koder. QD2430 avkodar även streckkoder från mobil- och datorskärmar med stor tillförlitlighet.
2 335:-2 725:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, med stativ, Datalogic Heron HD3130
En enkel att använda, högupplöst och elegant skanner. Heron HD3130 har konfigurerbara ljusslingor och audio feedback-funktioner, anpassa dessa för att passa ditt företags färger. Låt skannern stå på hållaren och använd den stationärt eller lyft av den. Ser snygg ut på kassadisken.
1 660:-
Streckkodsläsare, 1D, USB, Seriell, Datalogic QD2130
Datalogics QD2130 är en utmärkt 1D-scanner för förstagångsavändare. QD2130 är framtagen för universellt bruk, inom handel, dokumenthantering, och posthantering. Dess lätta, ergonomiska och intuitiva design gör scannern enkel och behändlig för daglig användning.
1 110:-1 295:-
Streckkodsläsare, Presentationsscanner, 2D, USB, Seriell, Datalogic Magellan 1100i
Datalogics Magellan är en av de mest robusta och kompakta presentationsscannrarna på marknaden, och har länge varit det självklara valet för en rad branscher där pålitlig och snabb streckkodsläsning är ett behov, t.ex. inom handeln, hos apotek, bibliotek och inom logistik. Den läser alla vanliga 1D- och 2D-streckkoder även från reflekterande och bakgrundsbelysta ytor som t.ex. mobilskärmar och datorer.
3 075:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, Seriell, Honeywell Vuquest 3310g
Mångsidig och unik streckkodsläsare med ergonomisk design, från ledande Honeywell, för pålitlig och aggressiv skanning. Läsaren passar utmärkt för både handhållen skanning och skanning i presentationsläge. Den har en hög avläsningskapacitet och möjlighet att skanna även blanka och reflekterade ytor (t.ex. mobilskärmar). Streckkodsläsaren är ruggad och IP53-säkerhetsklassad för tålighet mot vattenstänk och damm, och står emot fall från 1,5 m på betong.
2 790:-
Streckkodsläsare, 2D, Stativ, USB, Opticon OPI3601
Behöver du en enkel men potent streckkodsläsare för 2D-koder, t.ex. QR-koder på körkort, biljetter eller fraktdokument? Då är Opticon OPI3601 lösningen för dig! OPI3601 kommer som ett komplett paket med streckkodsläsare, sladd och stativ. Stativet gör det även möjligt att använda OPI3601 som en hands-free-skanner.
2 235:-2 995:-
Streckkodsläsare, USB, Ruggad, 2D, Extremt tålig, Zebra DS3608
Zebras nya DS3608 är världens tåligaste streckkodsläsare. Med IP67-klassat hölje för är DS3608 skyddat mot dammintrång, vattenspray, stänk, och är helt vattentålig under vattenytan i upp till 30 minuter. Skannern är testad att motstå 2,4 meters fall mot betong. En enastående läsmotor gör det möjligt att läsa 1D- och 2D-koder från 0 till upp till 1,5 meter bort beroende på streckkod, även om streckkoden är skadad, smutsig, otydlig eller befinner sig under plast eller en skärm.
6 560:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, Seriell, Honeywell Granit 1910i
Granit 1910i ger dig högre prestanda för mindre pengar. Inuti det stenhårda höljet finns samma kraftfulla läsmotor som kommit att definiera Honewells ledande streckkodsläsare. Höljet är stöttåligt, vattenstänk-tåligt och passar perfekt för användning i industri och lagerhantering.
4 185:-
Kortläsare för streckkoder, Slot reader, Streckkodsläsare, Glancetron 650
Streckkoder används inte bara för märkning av varor och gods, men även på kort, i form av t.ex. medlemskort, presentkort och annat. Streckkodskort har vissa fördelar i jämförelse med magnetremsekort: de är billigare och mindre känsliga mot smuts och magnetfält. Med Glancetron 650 har du den perfekta lösningen för snabb skanning av streckkodskort.
1 620:-
Magnetkortsläsare, Spår 1+2+3, USB, KBW, Seriell (RS232), Glancetron 1290
Glancetron 1290 är en enkel men kraftfull magnetkortsläsare för alla tre magnetskortsspår. Läsaren har en kompakt design och uppfyller ISO-standarden för magnetkortsläsning. Kortläsaren kan läsa magnetremsor både bakåt och framåt, vilket underlättar användningen och ergonomin samt hastigheten i arbetet. Den avlästa informationen avkodas av läsaren och skickas direkt till datorn med ASCII-tecken.
1 445:-
 

Trådlösa streckkodsläsare

Streckkodsläsare, 1D, Trådlös, Metapace S-3
Metapace S-3 är en trådlös streckkodsläsare till rekordpris. Scannern läser linjära 1D-streckkoder snabbt och effektivt och är en utmärkt förstagångsscanner för verksamheter som kanske inte behöver de mest avancerade lösningarna, men ändå föredrar en trådlös scanner. Med den inbyggda radiosändaren har scannern en trådlös räckvidd på ca. 15 m till den medföljande USB-dongeln.
1 385:-
Trådlös streckkodsläsare, 1D, Bluetooth, USB, 90 m räckvidd, Metapace S-2
Metapace S-2 är en förstaklassig streckkodsläsare för 1D-koder till ett otroligt pris. Bluetooth-anslutning har en räckvidd på hela 90 meter till det medföljande stativet/laddningsstationen, och alla skanningar synkas snabbt och smidigt till datorn. S-2 har en inbyggd minnesfunktion som lagrar upp till 32 000 streckkoder. Det medföljande stativet gör att Metapace S-2 även kan användas som presentationsskanner.
3 745:-4 370:-
Trådlös skanner, Streckkodsläsare, 1D & 2D, Bluetooth, USB, Honeywell Voyager 1602g
Trådlös räckvidd på upp till 10 meter. Finns att välja för både 1D- och 2D-koder. Bluetooth klass 2 gör det möjligt att parkoppla Honeywell Voyager 1602g till alla iOS, Android och Windows mobila enheter, samt datorer och laptops med Bluetooth, med en räckvidd på upp till 10 meter. Försäkra dig om hög prestanda med Honeywells oslagbara kvalité.
2 930:-3 745:-
Streckkodsläsare, 1D, Trådlös, Datalogic QuickScan QM2131
Du som behöver en enkel, men pålitlig och trådlös instegslösning för vanliga 1D-koder behöver inte leta längre! Datalogics QuickScan QM2131 läser snabbt och effektivt alla 1D- och 2D-koder, inklusive tryckta streckkoder och streckkoder på reflekterande ytor som t.ex. datorskärmar och smarthphones. Detta gör QM2131 utmärkt för användning inom handeln, men också inom logistik, varuhantering, på lager och inom posten eller banksektorn.
2 370:-
Streckkodsläsare för iZettle, 1D, Bluetooth, Socket CHS 7Ci
Socket CHS-7Ci är en liten och nätt 1D-streckkodsläsare som är godkänd för användning med iZettle. Scannern är också kompatibel med plattor och smartphones för Apple iOS, Android, BlackBerry® och Windows®.
3 120:-4 120:-
Streckkodsläsare, 1D, Pocketscanner, Bluetooth, Unitech MS912
Unitech MS912 är en mycket liten skanner med stora möjligheter. Den gör det enkelt att scanna vanliga 1D-koder där traditionella skannrar är begränsade. Med sin nätta storlek kan den bäras runt halsen eller handleden. Kompatibel med bl.a. Windows, Android och iOS.
1 995:-
Trådlös streckkodsläsare, För sjukvård, 1D & 2D, Datalogic Rida DBT6400
Ny innovativ streckkodsläsare i snygg utformning, för snabb och flexibel avläsning av alla typer av streckkoder. Pålitlig Bluetooth-anslutning och kraftfull läsmotor för både 1D- och 2D-streckkoder. Inbyggd minnesfunktion och 4-vägsbekräftelse vid skanning. IP50-klassad mot dammintrång. Skannern finns även att välja i sjukvårdsvariant i anti-mikrobialt plast.
4 995:-
Streckkodsläsare, 2D, Bluetooth, Honeywell Granit 1911i
Honeywells Granit 1911i är en trådlös 2D-streckkodsläsare med ruggat hölje för de mest krävande miljöer. Vare sig det handlar om tillverkning/produktion, lagerhantering eller logistik så är Granit 1911i lösning! Det stöttåliga höljet är IP65-klassat och testat för att motstå upprepade 2 meters fall mot betong. Scannern motstår även vattenstänk, damm och andra potentiellt farliga partiklar.
5 660:-
Streckkodsläsare, 2D, Bluetooth, USB,  Datalogic QuickScan QBT2430
Fånga enkelt streckkoder trådlöst med Datalogics QBT2430, en smart och snygg, trådlös streckkodsläsare med Bluetooth och medföljande basstation. QBT2430 är ett utmärkt alternativ för den som behöver en aggressiv skanner för både 1D- och 2D-koder som dessutom ser snygg ut på bänken och fungerar smärtfritt med t.ex. Windows, Android och iOS.
4 470:-
Streckkodsläsare, 2D, Trådlös, Datalogic QuickScan QM2430
Du som behöver en pålitlig och trådlös instegslösning för 2D-koder behöver inte leta längre! Datalogics QuickScan QM2430 läser snabbt och effektivt alla 1D- och 2D-koder, inklusive tryckta streckkoder och streckkoder på reflekterande ytor som t.ex. datorskärmar och smarthphones. Detta gör QM2430 utmärkt för användning inom handeln, men också inom logistik, varuhantering, på lager och inom posten eller banksektorn.
4 470:-
Pocketskanner, 2D, Bluetooth, Symbol CS4070
Symbol CS4070 underlättar streckkodsläsningen tack vare sin nätta design och trådlösa anslutning. Med 12 timmars batterilivslängd och möjlighet att skanna både 1D- och 2D-koder blir Symbol CS4070 oslagbar på många områden. Tack vare sin Bluetooth-uppkoppling har den stöd för en rad operativsystem, bl.a. Windows och Android, och tack vare MFi-certifikatet kan du vara trygg i att den alltid fungerar med din iOS-enhet, t.ex. iPad eller iPhone.
4 620:-
Streckkodsläsare, 2D, USB, Bluetooth, Intermec SG20
Med Intermec SG20 får du en potent 2D-scanner i modern tappning som läser alla relevanta 1D- och 2D-streckkoder snabbt och enkelt med USB- och Bluetooth-anslutning. Med 10 meters trådlös räckvidd till basstationen får du en snygg och flexibel 2D-skanner till ett billigt pris.
2 895:-3 745:-
Streckkodsläsare, 2D, Bluetooth, USB, Datalogic Gryphon I GBT4400
Med Datalogics Gryphon I GBT4400 får du en extremt kraftfull Bluetooth-streckkodsläsare som täcker nästan alla behov inom verksamheter som handel, logistik, frakt och transport, inom flygbranschen, sjukvård eller lagerhantering. Trådlös streckkodsläsare med Bluetooth för 2D- och 1D-koder. Skannern har en kraftfull, högpresterande omnidirektionell läsmotor som kan läsa många streckkoder snabbt och pålitligt, från vanliga fysiska dokument eller skärmar. 30 meters räckvidd via Bluetooth.
7 380:-
Streckkodsläsare, 2D, Trådlös, USB, Datalogic Gryphon I GM4400
Med Datalogics Gryphon I GM4400 får du en extremt kraftfull streckkodsläsare som täcker nästan alla behov inom verksamheter som handel, logistik, frakt och transport, inom flygbranschen, sjukvård eller lagerhantering. Trådlös streckkodsläsare för 2D- och 1D-koder. Skannern har en kraftfull, högpresterande omnidirektionell läsmotor som kan läsa många streckkoder snabbt och pålitligt, från vanliga fysiska dokument eller skärmar. 30 meters räckvidd.
7 380:-
Streckkodsläsare, 1D, Bluetooth, batterilös teknologi, Honeywell Voyager 1202g-bf
Honeywell Voyager 1202g-bf är en revolutionerande trådlös Bluetooth-scanner till fantastiskt pris, med en innovativ batterilös design som både hjälper miljön och sparar pengar på dyra batteribyten. Kan laddas upp på bara 35 sekunder och klarar 100 skanningar per laddning.
3 620:-4 120:-
 

Tillbehör till streckkodsläsare

Stativ för Zebra DS3608 streckkodsläsare, Zebra Intellistand
Stativ av Zebra "Intellistand"-typ för streckkodsläsaren DS3608.
690:-
Stativ för Eclipse 5145 streckkodsläsare
Flexibelt stativ av "gåsnacke"-typ för Metapace S-1 streckkodsläsare.
185:-
Stativ för Metapace S-1 streckkodsläsare
Stativ av "gåsnacke"-typ för Metapace S-1 streckkodsläsare.

Höjd: 25 cm.
310:-
Hållare, Honeywell Granit
Hållare för desktop/vägg montering, Inkl. tillbehör för montering, för Honeywell granit.
195:-
Stativ, Honeywell Granit
Stativ, höjd: 33cm, flexibelt, Färg: grå, för Honeywell Granit
310:-
Honeywell USB-kabel
USB-kabel för Honeywell, skärmad, svart, 3 meter.
175:-
Laddare/Sändare, Honeywell Granit 1911i
Laddare/sändare, Klass 1 Bluetooth, räckvidd: 100 meter.
Upp till 7 st skanners kan kopplas.
Multi-interfaces (RS232/USB/KBW)
3 305:-
Monteringskit för fordon, Honeywell
Innehåller: Gaffelhållare för fordon, Justerbar arm med kulanslutning samt övriga monterinstillbehör.
630:-
Power Supply, Honeywell 5V
Power Supply, Honeywell 5V
300:-
Honeywell 4-batteri laddare
4-plattsers batteri laddare till Xenon 1902, Granit 1911i, 3820, 3820i, 4820, 4820i & 6320dpm, inkl. power supply, två monteringsskruvar och instruktioner.
2 815:-
Honeywell battery
Batteri till Honeywell Voyager 1202, Xenon 1902, Granit 1911i, 3820, 3820i, 4820, and 4820i
485:-
Honeywell Bluetooth Access Point
Honeywell Bluetooth Access Point
Räckvidd: 100 meter
Upp till 7 skannrar kan kopplas in
Multi-interface (RS232/USB/KBW)
2 215:-
Honeywell seriell kabel (RS232)
Honeywell seriell kabel (RS232)
Kabel, Svart, 5V, DB9 Hona, svart, 3 m.
175:-
Honeywell kabel, KBW
Honeywell kabel, KBW
Kabel, Skärmad, svart, 3 m.
175:-
Stativ, Intermec SG20
Justerbart ställ för Intermec SG20 kabelbunden skanner. För auto triggerhandsfree skanning.
230:-
Stativ, Streckkodsläsare, Datalogic, QD2430
Smartstand, autosense, svart passar till Datalogic QD24xx serien.
245:-
Datalogic seriell (RS232) kabel 1100i
Datalogic seriell (RS232) kabel, 25 pin, 3,6m, extern strömanslutning.
410:-
Datalogic Power Supply 5V
Power supply 5 volt. Till scanner med Datalogic RS232 kabel.
195:-
Datalogic KBW kabel
Keyboard wedge kabel, grå, 2,0m. Passar alla Datalogics handhållna scanners.
120:-
Datalogic seriell (RS232) kabel
RS232 kabel, PIN9 hona, grå 2,0m, Passar alla Datalogics handhållna scanners.
Glöm inte att beställa Power Supply.
120:-
Datalogic USB-kabel
USB-kabel för streckkodsläsare från Datalogic. Passar alla handhållna Datalogic-skannrar. Rak kabel i grå färg, 2,0 meter lång.
340:-
 
 
 

Streckkodsläsare eller streckkodsscanner

Båda begreppen används för att beskriva en läsare av streckkoder. Beroende på vilken streckkod din scanner ska läsa, hur snabbt den ska läsa och i vilken miljö den ska fungera kan det finnas antingen många streckkodsläsare att välja på eller väldigt få.

Läsning av olika streckkoder

Streckkoder följer en specifik standard, och det finns flera standardiseringar och former. Du kanske läst "1D" och "2D", vilket beskriver den vanliga streckkoden och QR-koder. Det finns även 3D, här kan du läsa mer om streckkoder. Den vanliga streckkoden finns i flera former och beskrivs som UPC, EAN13 och Code39. Ytterligare standarder finns och det kan vara svårt att veta vilka streckkoder som ska läsas. Naturligtvis kan en bättre streckkodsscanner läsa flera standarder.

Hastighet på läsning

En streckkodsläsare behöver bearbeta den data som blir inläst. Här avgör hårdvaran hur snabbt det går, och en snabb streckkodsläsare hänger många gånger ihop med priset.

Anslutning

Rätt anslutning är grundläggande fråga. De vanligaste anslutningarna är seriell anslutning, USB och blåtand (bluetooth). Till vissa streckkodsläsare köper du kabeln separat.

Vi hjälper dig hitta rätt streckkodsläsare

Har du frågor kring våra streckkodsläsare eller streckkodsscanners tveka inte att höra av dig.

Kontaktinformation

Butikskassa.com
Box 212
891 25 Örnsköldsvik

Tel: 010-10 10 681
info@butikskassa.com

Priser visas exkl. moms.
Orgnr: 556647-3350

Några av våra Kunder

Våra kunder

Betala/Finansiera med

Betalsätt

Varumärken/certifieringar

Betalsätt