HYRKÖP

Räkna ut din månadskostnad!


Hyrköp upp till 5 år med låg ränta.

Din månadskostnad

2 år

3 år

4 år

5 år

Hyrköp gör vi i samarbete med Wasakredit.

Stäng

NYHETSBREV


BETALA MED

Välj hur du vill se priserna.

Kassaregister och kassaapparat - köp eller hyr!

Ett kassaregister eller en kassaapparat är en viktig del av varje verksamhet idag. Du kommer att jobba med din kassa varje dag, den ska vara pålitlig, certifierad och enkel att hantera. Vi får ofta frågor från våra kunder "Vad är bäst för mig?", där de funderar över vilket kassaregister som passar deras verksamhet. 

Beroende på bransch och storlek på företaget kan vi ibland ge ett rakt svar. Ett mindre företag med 1-3 anställda (t.ex. en frisör) behöver t.ex. sällan köpa ett kassaregister som har funktion för lager  då räcker det ofta med ett traditionellt kassaregister, istället för ett PC-baserat kassasystem med pekskärm. Ibland är det enklare, ibland är det bra att ha en dialog om saken. Prata med oss om dina funderingar!


Kassaregister från Casio

Kassaregister, inbyggd kassalåda & kunddisplay, Casio SE-S400
CASIO SE-S400 är ett omtyckt och pålitligt traditionellt kassaregister. Kassan har en stor LCD-display med 10 rader och smaragdgrön bakgrund, inbyggd kassalåda med multifunktion och inbyggd kunddisplay. Passar till den lilla butiken, salongen eller caféet.
8 745:-12 493,75
Kassaregister, För restaurang, 72 varugruppsknappar, Casio SE-C450M
Inbyggd kund- och biträdesdisplay. Inbyggd kassalåda. Casio SE-C450M är med sina praktiska funktioner idealisk för exempelvis restaurang, lunchservering och fastfood. 72 st direkta varugruppsknappar och tydliga försäljningsrapporter.
9 995:-10 860:-
Kassaregister, Android-baserat, Inbyggd kvittoskrivare, Casio V-R100
V-R100 är en kompakt, stilren, men också tuff kassa. Det är en restaurangkassa som tål lite spill. Kassan har en LCD-färgskärm med touch. V-R100 har kunddisplay och inbyggd kvittoskrivare, vilket sparar utrymme för annat i kassadisken. Lägre elförbrukning än en PC-kassa både under drift och i stand-by-läge.
18 745:-24 995:-
Kassaregister, För restaurang, Android-baserat, Inbyggd kvittoskrivare, Casio V-R200
V-R200 är en uppgraderad version av sin föregångare V-R100. Kraftfullare hårdvara och möjlighet till resturanganpassning gör V-R200 till en potent ersättare. Det är en restaurangkassa som tål lite spill. Kassan har en LCD-färgskärm med touch. Lägre elförbrukning än en PC-kassa både under drift och i stand-by-läge. IP53-klassad skärm mot damm och vattenspray.
22 495:-26 245:-
Kassaregister, För restaurang, Android-baserat, Casio V-R7100

Kassaregister, För restaurang, Android-baserat, Casio V-R7100

Casio V-R7100 är en Android-baserad restaurangkassa som utmärks av sin tunna, ergonomiska skärm i kombination med ett praktiskt, vinklingsbart ställ för maximal komfort vid kassadisken. V-R7100 är framtagen utan fläkt och hårddisk, vilket minimerar både oljud och vikt, och undviker de hårdvaruproblem som kan uppstå i samband med PC-baserade kassasystem. Stöd för bokning, bordskarta, bongskrivare och annat.

27 495:-33 745:-


Kassaregister från Custom

Kassaregister, Salong, Butik, Custom Big II, med kontrollenhet
Komplett kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet. Populär i salonger och små butiker. Inbyggd kunddisplay och kvittoskrivare. Fungerar med streckkodsläsare. Omtyckt storsäljare i nätt format.
8 745:-11 237,50
Kassaregister, med scanner, Custom Big II
Komplett kassaregister med streckkodsläsare och Skatteverkets kontrollenhet. Passar utmärkt till mellanstor eller liten butik. Inbyggd kunddisplay och kvittoskrivare. 12 st varugruppsknappar och snygg design.
9 740:-17 100:-
Kassaregister med pekskärm, Custom Big II Touch
Komplett kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet och inbyggd kvittoskrivare. 7 tum LED-display med pekskärmsfunktion. Hundra artiklar på direktknapp via fem menynivåer. Samma nätta format och pålitliga design som sina Custom-syskon.
12 370:-18 737,50
Kassaregister för torghandel, Custom J-One
Omtyckt och pålitligt batteridrivet kassaregister, inklusive kontrollenhet. Driftsäkert och enkelt till ett billigt pris. Framtaget för torghandel men passande för alla typer av verksamheter i behov av en batteridriven kassalösning, t.ex. food trucks eller evenemang. 12 timmars batteritid.
8 735:-12 450:-

Kassaregister från RCH

Batteridrivet kassaregister, med kvittoskrivare, RCH Onda
Komplett, batteridrivet kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet. Lämpat för salong, butik, torghandel eller annan typ av mindre verksamhet. Inbyggd kvittoskrivare och unik design med 5 st varugruppsknappar. Ca. 6 timmars batteritid.
8 110:-
Kassaregister, Touch, Skrivare, Kontrollenhet, RCH Touch Me
RCH Touch Me är ett nytt och innovativt kassaregister med pekskärm, inbyggd kvittoskrivare och kunddisplay, för snabbare och enklare kundservice och försäljningshantering. Skärmen är designad för att vara vätsketålig, och går att torka av.
8 740:-
Kassaregister Sam4s, Batteridrivet, kvittoskrivare, kunddisplay, NR-420B

Kassaregister, Batteridrivet, Inbyggd kvittoskrivare, Inbyggd kunddisplay, Sam4s NR-420B

NR-420B är litet och smidigt, med en modern utformning. Kassan har en inbyggd kund- och biträdesdisplay, en kvittoskrivare, och kan användas både som ett batteridrivet kassaregister för t.ex. torghandel och food trucks, eller kan kopplas som vanligt till vägguttaget. Kassan kan integreras med kortterminal och streckkodsläsare.

8 740:-11 245:-


Grunden i ett bra kassaregister

Varje kassaregister ska ha några komponenter i grunden. Här är listan:
  • Kvittoskrivare
  • Certifierad kontrollenhet ("Svart låda")
  • Varugrupper med olika moms
  • Display som visar inslag
  • Funktioner för att rätta kvitto och häva kvitto
En kassalåda är inget krav till ett kassaregister men är det bästa sättet att hantera kontanter på. Vissa modeller har det inbyggt, och är det inte inbyggt väljer många att komplettera genom att köpa en fristående kassalåda.

Ett certifierat kassaregister och Skatteverket

Den som väljer att köpa ett kassaregister måste registrera den till Skatteverket. Det är en tjänst vi hjälper våra kunder med i samband med köp. Ett certifierat kassaregister är en kombination av kontrollenheten och kassaapparaten. Den vill Skatteverket veta adress på och till vilken verksamhet den är kopplad. När registreringen är klar för din kassaapparat får du en bekräftelse via brev av Skatteverket.

Olika typer av kassaregister

Kassaregistren idag finns i olika former. Fristående kassaregister är mycket omtyckta, prisvärda, driftsäkra och enkla att använda. Det finns kassaregister i plattan (iPad, tablets, osv.) genom en app där du hyr en tjänst för en månadskostnad. Sedan finns det kassaregister där en PC-dator används, även kallat kassasystem, där en mjukvara i datorn används för att erbjuda kassafunktioner.

Titta igenom vårt sortiment av kassaregister och fråga oss om du har några funderingar! Vill du hyra ett kassaregister av oss under korttid? Klicka här för att se våra hyrkassor.
Kontaktinformation

Butikskassa.com
Box 212
891 25 Örnsköldsvik

Tel: 010-10 10 681
info@butikskassa.com

Priser visas exkl. moms.
Orgnr: 556647-3350

Några av våra Kunder

Våra kunder

Betala/Finansiera med

Betalsätt

Varumärken/certifieringar

Betalsätt