Kassaregister och kassaapparat - köp eller hyr!

Ett kassaregister eller en kassaapparat är en viktig del av varje verksamhet idag. Du kommer att jobba med det varje dag, det ska vara pålitligt, certifierat och enkelt att hantera. Vi får ofta frågor från våra kunder där de funderar över vilket kassaregister de faktiskt borde köpa. "Vad är bäst för mig?"

Beroende på bransch och storlek på företaget kan vi ibland ge ett rakt svar. Ett mindre företag med 1-3 anställda (t.ex. en frisör) behöver sällan köpa ett kassaregister som har funktion för lager. Då är det bättre att köpa en kassaapparat som är enklare.

Casio

Kassaregister, inbyggd kassalåda & kunddisplay, Casio SE-S400, med kontrollenhet

Kampanjpris!

CASIO SE-S400 har en stor LCD-display med 10 rader och smaragdgrön bakgrund, inbyggd kassalåda med multifunktion och inbyggd kunddisplay. Passar till den lilla butiken eller caféet.
8 745:-12 493,75
Kassaregister, Casio SE-C450M
Inbyggd kund- och biträdesdisplay. Inbyggd kassalåda. Casio SE-C450M är med sina praktiska funktioner idealisk för exempelvis restaurang, lunchservering och fastfood.
10 235:-10 860:-
Kassaregister, Casio V-R100
V-R100 är en kompakt, stilren, men också tuff kassa. Det är en restaurangkassa som tål lite spill. Kassan har en LCD-färgskärm med touch. V-R100 har kunddisplay och inbyggd kvittoskrivare, vilket sparar utrymme för annat i kassadisken. Lägre elförbrukning än en PC-kassa både under drift och i stand-by-läge.
27 585:-37 495:-
Kassaregister, Android-baserat, Casio V-R7100
Casio V-R7100 är ett Android-baserat kassaregister som utmärks av sin tunna, ergonomiska skärm i kombination med ett praktiskt, vinklingsbart ställ för maximal komfort vid kassadisken. V-R7100 är framtagen utan fläkt och hårddisk, vilket minimerar både oljud och vikt, och undviker de hårdvaruproblem som kan uppstå i samband med PC-baserade kassasystem.
27 585:-37 495:-

Custom

Kassaregister, Salong, Butik, Custom Big II, med kontrollenhet
Komplett kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet.
Populär i salonger och små butiker. Inbyggd kunddisplay och kvittoskrivare. Fungerar med streckkodsläsare.
8 745:-11 237,50
Kassaregister, med scanner, Custom Big II
Kampanj - prissänkt! Komplett kassaregister med scanner och Skatteverkets kontrollenhet. Passar utmärkt till mellanstor eller liten butik.
9 740:-17 100:-
Kassaregister, Touch, Custom Big II Touch
Komplett kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet.
7" LED-display med touchfunktion. Hundra artiklar på direktknapp via fem menynivåer.
12 370:-18 737,50
Kassaregister för torghandel, Custom J-One
Kampanj! Prissänkt!
Batteridrivet kassaregister för torghandel inklusive kontrollenhet (svarta boxen). Driftsäker och enkel till ett billigt pris.
8 735:-12 450:-

RCH

Kassaregister, Nät-/Batteridrivet, RCH Onda
NYHET! Komplett kassaregister med Skatteverkets kontrollenhet. Lämpad för salong, butik, torghandel eller annan typ av mindre verksamhet.
8 110:-
Kassaregister, Touch, Skrivare, Kontrollenhet, RCH Touch Me
NYHET! Onda RCH Touch Me är ett komplett kassaregister med inbyggd kvittoskrivare, kunddisplay, och en touchskärm för snabbare och enklare kundservice och försäljningshantering. Skärmen är designad för att vara vätsketålig, och går att torka av.
8 740:-
Kassaregister Sam4s, Batteridrivet, kvittoskrivare, kunddisplay, NR-420B

Kassaregister, Batteridrivet, Inbyggd kvittoskrivare, Inbyggd kunddisplay, Sam4s NR-420B

NR-420B är litet och smidigt, med en modern utformning. Kassan har en inbyggd kund- och biträdesdisplay, en kvittoskrivare, och kan användas både som ett batteridrivet kassaregister för t.ex. torghandel och food trucks, eller kan kopplas som vanligt till vägguttaget. Kassan kan integreras med kortterminal och streckkodsläsare.

8 740:-11 245:-


Grunden i ett bra kassaregister

Varje kassaregister ska ha några komponenter i grunden. Här är listan:
  • Kvittoskrivare
  • Certifierad kontrollenhet ("Svart låda")
  • Varugrupper med olika moms
  • Display som visar inslag
  • Funktioner för att rätta kvitto och häva kvitto
En kassalåda är inget krav till ett kassaregister men är det bästa sättet att hantera kontanter på. Vissa modeller har det inbyggt, och är det inte inbyggt väljer många att komplettera genom att köpa en fristående kassalåda.

Ett certifierat kassaregister och Skatteverket

Den som väljer att köpa ett kassaregister måste registrera den till Skatteverket. Det är en tjänst vi hjälper våra kunder med i samband med köp. Ett certifierat kassaregister är en kombination av kontrollenheten och kassaapparaten. Den vill Skatteverket veta adress på och till vilken verksamhet den är kopplad. När registreringen är klar för din kassaapparat får du en bekräftelse via brev av Skatteverket.

Olika typer av kassaregister

Kassaregistren idag finns i olika former. Fristående kassaregister är mycket omtyckta, prisvärda, driftsäkra och enkla att använda. Det finns kassaregister i plattan (iPad, tablets, osv.) genom en app där du hyr en tjänst för en månadskostnad. Sedan finns det kassaregister där en PC-dator används, även kallat kassasystem, där en mjukvara i datorn används för att erbjuda kassafunktioner.

Titta igenom vårt sortiment av kassaregister och fråga oss om du har några funderingar! 
Kontaktinformation

Butikskassa.com
Box 212
891 25 Örnsköldsvik

Tel: 010-10 10 681
info@butikskassa.com

Priser visas exkl. moms.
Orgnr: 556647-3350

Några av våra Kunder

Våra kunder

Betala/Finansiera med

Betalsätt

Varumärken/certifieringar

Betalsätt